0 

Pánské běžecké boty On CLOUDGO černé

3 889 
Běžná cena : 4 290 
Získejte 2% z nákupu zpět! Více info
ks
-10%

Pánské běžecké boty On CLOUDGO vám nabídnou o třídu vyšší komfort s vylepšenou návratností energie. Když se rozhodnete začít běhat, potřebujete hlavně maximální pohodlí, perfektní tlumení a současně dostatečnou návratnost energie. To vše a ještě víc, vám poskytnou nové Cloudgo. Mezipodešev z pěny Helion™ nabízí vynikající výkon, hladší pocit z běhu a přizpůsobivost v různých terénech. Inovativní tlumení CloudTec® a unikátní TPU Speedboard™ dohromady zajišťují odpružený došlap, přídavné tlumení a především jistotu na každém kroku. Boty jsou vhodné i pro začínající běžce, kteří teprve hledají správnou techniku.

Svršek tvoří prodyšná síťoviny z polyesteru. Užitý materiál pochází z 90% z recyklovaných zdrojů.

VÝHODY:

  • vhodné i pro začínající běžce
  • skvělý komfort
  • návratnost energie, odpružení
  • výborné tlumení
  • z recyklovaných materiálů
  • prodyšný svršek ze síťoviny
Značka:
On
Model:
Kód výrobce:
55.98635
Pohlaví:
Šířka boty:
D
Drop:
11 mm
Podpora:
Hmotnost:
256 g
CloudTec®

CloudTec®

Inovativní technologie CloudTec® nabízí běžcům měkký, odpružený došlap a výborné tlumení každého kroku vpřed. Díky tomu zajišťuje komfortní běh či chůzi i při dlouhých trasách. Jedná se o zcela unikátní systém odpružení, který byl navržený specialisty ve Švýcarsku. Tento materiál efektivně absorbuje nárazy, snižuje námahu a přizpůsobuje se vašemu běžeckému stylu pro vytvoření pocitu, že běháte po oblacích. Při běhu se tato část boty horizontálně deformuje a nabízí již zmíněné vlastnosti.

Celý popis >
Speedboard™

Speedboard™

Chytrá technologie Speedboard™ používá kinetickou energii k získání vyšší rychlosti.

U každého sportu je klíčovým prvkem energie. Čím víc jí je, tím je běh rychlejší. Technologie Speedboard™ využívá energii produkovanou při pohybu a přeměňuje ji na hybnost, takže vás urychlý a popožene vpřed.

Celý popis >
Helion™

Helion™

Helion™ je superpěna vyrobená švýcarskými experty. Jejími hlavními přednostmi je vynikající výkon, hladší pocit z běhu a přizpůsobivost napříč všem typům terénu.

Celý popis >

Něco jste se o produktu nedozvěděli z popisu?