Je libo batoh?

Info 22.10.2018

Máme pro vás pár tipů na nákup batohu. Vypíchli jsme naše favority, se kterými budete určitě spokojení a pokud si nevyberete z těchto čtyř, máme pro vás širokou nabídku v naší sekci doplňky

Jeden z našich největších favoritů je tento Under Armour EXPANDABLE SACKPACK. Z venku nenápadný, ale uvnitř skrývá mnoho vychytávek a to v podobě kapsiček na příslušenství jako sluchátka, powerbanku nebo menší podobné propriety. Pokud nutně potřebujete zvětšit prostor, není problém, stačí jedním tahem zipu zvětšit objem až o několik litrů a náhle se do batohu vleze i tréninková výbava do fitka včetně bot. Navíc je také v černé, takže si můžete vybrat, která barva Vás více osloví. 

Dalším tipem je streetový batoh Vans MN SNAG PLUS BACKPACK . Výhodou tohoto kousku je v prvé řadě materiál, ze kterého je vyroben, je to velmi odolný materiál Cordura®, jde o technickou tkaninu s extrémně vysokou odolností proti prodření nebo roztržení, tak se nemusíte obávat, že by se vám po několika měsících prodřel a v batohu zůstane vše co má být. Primárně je tento batoh pro skateboardisty, a proto lze na batoh upevnit i skate. Batoh je vybaven velkou oddělenou kapsou na notebook a několika dalšími menšími, které určitě oceníte, pokud se bez batohu z domu nehnete.

Jedinečný kousek Puma SOLE BACKPACK je náš velký favorit! Uznejte! Nevypadá skvěle? Batoh má jednu velkou kapsu, kterou stačí zarolovat a zapnout klipem. Nechybí samozřejmě kapsa na láhev, tím pádem batoh oceníte jak do města, tak i na trénink.

Říkáte si, jestli by jste rádi batoh a nebo spíš sportovní tašku? Nemusíte se rozhodovat, můžete mít 2 v 1. Mrkněte na super vychytávku a to Reebok STYLE FOUND U CONV GRIP. Prostorná taška nebo batoh, je jen na Vás kterou z možností vyberete.

Pokud je pro vás batoh moc velký, je potřeba se podívat do oddělení gymsacků. Zde najdete nespočetné množství a stylů. V jednoduchosti je síla, pokud chcete přeběhnout z haly na hřiště a vzít si s sebou to nejdůležitější, gymsack je pro vás ideální volba. Některé modely mají vychytávky navíc jako je třeba Nike FB GMSK, který má vnější kapsu na zip nebo adidas 3S GYMBAG, který je možno pověsit za poutko a stáhnout si popruhy páskou takže vás žádný rychlejší pohyb s batohem nerozhodí.

Každý batoh má svoje výhody a je jen na vás, který vám padne nejlépe. Když si i přesto nebudete vědět rady, přijďte se za námi poradit na prodejnu a pár si jich vyzkoušet. Otevřeno máme každý všední den od 9:30 do 18:00 a v sobotu od 9:00 do 12:00 hod.

Těšíme se na vás.

Další články