Boty pro každodenní nošení

Info 5.9.2019

Vaše staré boty pro každodenní nošení už mají něco za sebou? Máte pocit, že Vaše noha se téměř dotýká země, protože Vaše podrážka je prochozená. Tak to je na čase investovat do nových a hlavně kvalitních bot. My jsme si pro vás připravili kritéria, podle kterých byste si měli své volnočasové boty vybírat, a nakonec tipy na boty, které by mohly být pro Vás ty pravé.

Barva

Při výběru svých go to bot myslete na to, aby se hodily ke každému outfitu. Doporučujeme vybírat z neutrálních barev jako jsou například černá, šedá, a nebo bílá.  Ráno, když spěcháte, pak nebudete muset přemýšlet a vzít si právě tyto.

Pohodlí

Pohodlnost boty se zdá jako samozřejmost, přece byste nechtěli celý den trávit v botách, které tlačí, nebo jsou na noze nepříjemné. Ale pravda je opakem, často si obouváme obuv, která dobře vypadá, ale už není tak příjemná. Myslete na pohodlí, noha Vám poděkuje.

Dobrý fit

Nemají Vaši velikost, ale Vám se ty boty strašně líbí? Takovou situaci známe každý. Ale správným východiskem určitě není koupit si botu, která Vám nesedí.

Podpora nohy

Doporučujeme do bot investovat. Boty z fashion obchodu Vám totiž nedopřejí až takovou podporu. Známé značky často přidávají do bot své technologie, čímž nejen nohu podpoří, ale také zpříjemní Váš pocit z chůze.

Doporučujeme

Dámské boty

New Balance NEW BALANCE WL520GDA WAsics Tiger GEL-LYTE WNike RENEW LUCENT W

Pánské boty

adidas COURT ADAPTNike CLASSIC CORTEZ LEATHERNew Balance MS997XTD

 

Další články