Kopačky adidas v plné síle

Info 26.8.2019

Nová fotbalová sezóna odstartovala, a proto je dobré být vybaven hned od začátku. V AD Sportu jsme si pro Vás nejen na prodejně, ale i na eshopu připravili širokou nabídku kopaček od nejznámějších značek. Tentokrát se zaměříme na adidas.

COPA

Začneme modelem COPA, který máme hned v několika úrovních. Nejoblíbenější verzi 19.1 s lisovanými kolíky pro Vás máme v černé barvě. Kombinace syntetiky s klokaní kůží na nártu vám zajistí výborný cit pro míč. Verze 19.2 je naopak v kontrastní žluté, která má navíc flexibilní gumičku pro fixaci jazyku a podobně jako 19.1. kombinaci svršku ze syntetiky a telecí kůže.

Verzi kolíkových kopaček u nás najdete ve všech třech úrovních. Verze se liší materiály a technologiemi použitými při výrobě. Nejvyšší verze 19.1 disponuje stejně jako u lisovek integrovaným svrškem X-Ray z klokaní kůže, inovativní povrchovou úpravou Fusionskin která je bezešvá a díky tomu kopačka absorbuje méně vody na vlhkém terénu. Odolná podešev Exoframe vám zajistí výbornou přilnavost a kvalitní vložka Ortholite potřebné pohodlí.

Doplňkem na umělý nebo travnatý povrch jsou pro Vás sálovky COPA 19.3 a X 19.3 v beztkaničkové verzi nebo tufry X 19.3.

Predator

Další nálož kopaček máme ze sila Predator, které jsou pro Vás na všechny typy povrchů. Pro rozmočené povrchy kolíky (SG-PRO), na pevný trávník (FG), pro umělé povrchy turfy (TF) a sálovky (IC) na zimní část sezóny do haly. Predator se tuto část sezóny celý nese v duchu modré barvy napříč všemi typy. 

Zástupce lisovek je verze LL (LaceLess) tedy beztkaničková verze, u které vám odpadne veškeré šněrování a krásně vám obepne nohu. Podobný typ patří také do sila X 19.3 kde jde také o beztkaničkovou verzi.

Kolíková verze predator 19.3 je dostupná samozřejmě v celém sizerunu a má podobnou konstrukci jako lisovka, tentokrát už s klasickým vázáním na tkaničky a ponožkovou konstrukci Primemesh aby Vám kopačka hezky obepla nohu. Syntetický svršek s reliéfním vzorkem vám pomůže při držení míče ve vlhkých podmínkách.

Posledními zástupci modré flotily jsou turfy a sálovky. Turfy vám nabídneme s klasickou konstrukci jako verze s kolíky a Primemesh úpletem. Sálová verze je naopak bez šněrování. Tato konstrukce vám bude vyhovovat v případě že jsou Vám tkaničky na obtíž. Samozřejmostí je u sálovek podešev z nebarvícího materiálu.

 

Nezapomínáme taky na náhradní příslušenství jako jsou vyměnitelné kolíky na všechny typy námi prodávaných kopaček SG nebo SG-PRO, které naleznete v naší nabídce nejen na eshopu ale také na prodejně a jsou ihned k vyzvednutí.

 

Při vyhrocených zápasech je potřeba Vaše nohy chránit a proto pro Vás máme širokou nabídku chráničů s různými typy konstrukcí jako např. s návleky které vám nebrání v pohybu nebo vhodnější pro obránce s úpletem a chráničem kotníku. Věříme, že si vyberete ty správné.

 

Další články