Predator Mutator 20 - adidas představuje novou technologii DEMONSKIN

Novinka 21.2.2020

Kopačky adidas Predator 20 Mutator jsou první model, který je vybaven inovativní technologií DEMONSKIN, navrženou pro větší přilnavost a rotaci míče.

Nová inovativní technologie

Nová generace Predator má výraznou a ostrou siluetu. Tento model obouvají největší světové hvězdy jako jsou Paul Pogba, BeckySauerbrunn a Marc-André ter Stegen.

21. ledna adidas odhalil model Mutator s DEMONSKIN, a jde o nový průlom technologie nejen pro značku adidas Football, jde o vytvoření texturované špičky, ke které vedly roky výzkumu, testování a budování počítačového algoritmu, který se používá k vytvoření zcela nového rozhraní mezi kopačkou a míčem.

Gumové hroty byly záměrně vytvořené tak, aby obalily přední a boční část kopačky kde jde o klíčové kontaktní body při styku s míčem, čímž se hráčům poskytne lepší kontrola, citlivější dotyk a zároveň podporuje rotaci při úderu.

Od počátku vývoje byl design inspirován nejnebezpečnějšími tvory přírody - díky čemuž dostane hráč pocit, že dostává výhodu oproti soupeřům. Jde o náznak extrémů, které se v přírodě vyskytují.

Ikonický tvar boty se znovu představil, s výraznou siluetou vystředěnou na vysokém límci a nízkém konstrukci v části nártu, která tvoří ostrý a efektivní design.

Predator byl neustále vyvíjen a byl navržen s ohledem na maximální ohebnost a přizpůsobivost nohy. Silo Predator obsahuje nové podešve zlepšující trakci. Podešev je vyrobena s příměsí vysoce odolného polyamidu.

Top model už od roku 1994

Ben Herath, Design Director fotbalové sekce adidas řekl; "Když jsme poprvé vypustili Predator v roce 1994, změnil velmi silně hru a stala se z tohoto modelu ikona. Od té doby jsme vytrvalí v posouvání hranic inovace designu a snažíme se zajisti, že zůstane v popředí fotbalových bot díky těmto inovativním technologiím. Predátor je víc než pouhá bota."

Predator je synonymem pro kultovní fotbalové momenty, které nosili velikáni fotbalu jako například David Beckham, Zinedine Zidane, Steven Gerrard. Odkaz stále pokračuje s novou generací hráčů, kteří jim dělají čest. Zcela nové kopačky Predator MUTAROR bude obouvat francouzský záložník Paul Pogba, americká fotbalistka Becky Sauerbrunn nebo německý brankář Marc-André ter Stegen.

DEMONSKIN se používá nejen na kopačkách

DEMONSKIN debutuje nejen na kopačkách Predator ale také na brankářských rukavicích. Hřbet rukavice je z příjemného úpletu. Kompresní manžeta pohodlně a pevně obepne zápěstí. Díky polstrované dlani a hřbetu rukavice s přilnavými prvky získáte novou jistotu při chytání i vyrážení míče.

Kopačky adidas PREDATOR MUTATOR 20 jsou pro vás dostupné ve variantách na umělý povrch (AG) nebo na rozmočené hřiště.

Další články