ŽIVOT JE DAR - Benefiční den 2020

Novinka 4.2.2020

Nadační fond Život je dar - VITA DONUM EST vznikl na podporu Komplexního onkologického centra Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně. Jeho filozofií je nejen podpořit finanční pomocí toto oddělení, ale také vyjádřit podporu lidem, kteří bojují s těžkým nádorovým onemocněním. Jen ve zlínské nemocnici prošlo onkologickým oddělením v posledním roce více než 10 000 pacientů a dalších 1 200 každoročně přibývá. 

Nadace každý rok pořádá BENEFIČNÍ DEN na podporu své činnosti. 

Jako každý rok, i tento bude pomáhat celý Zlín! Zapište si do kalendáře 15.02.2020! Program je opět nabitý a na své si přijde opravdu každý! 

Celý den odstartuje v 9:00 v dětském světě Galaxie Zlín na Vršavě, tady dorazí se svým programem Jirka Hadaš a taky nás opět potěší Klaun Brdík! Novinkou je i Divadlo z Truhlice a malování na obličej . Takže seberte své ratolesti a dorazte se pobavit, podpořit dobrou věc a užít si fajn dopoledne v Galaxii!

Jako každý rok tato akce podporuje sportovce, v rámci dne si tedy můžete zacvičit u našeho partnera  Vita Sana Club

Letos se pořadatele vytáhli a připravili si pro Vás BENEFIČNÍ PLES! Proto je čas hodit se do gala a podpořit dobrou věc. Kde si koupit lístky, co Vás na plese čeká a všechny Vaše další otázky ohledně této skvělé akce zodpoví oficiální událost pořadatelů!

Bližší informace celé akce

 

 

 

 

Další články