Letos za Vás dárky vybereme my

Info 16.11.2018

Vánoční šílenství už se pomalu blíží, ze všech stran se hrnou otázky, zda už máte nakoupeny dárky. Máte pocit, že to přišlo letos ještě rychleji než loni a to jste si mysleli, že už to nejde? Představa, že se tlačíte v nákupních řetězcích a přemýšlíte jaký dárek pořídit příteli, který se rozhodl posunout maximálky v CrossFitovém gymu, nebo čím by jste letos udělali radost sestře, chystající se absolvovat celou řadu běžeckých závodů, Vás děsí.

Nepanikařte! Uvařte si kávu, hoďte si nohy na stůl a relaxujte. Protože, LETOS ZA VÁS VYBEREME DÁRKY MY! Připravili jsme si pro Vás výběr toho nejlepšího z naší nabídky. Z našich typů určitě vyberete pro každého člena své rodiny i okolí přátel, a hlavně nezapomínejte na sebe! 

No a pokud Vám přeci jen bude nějaký dárek chybět, kontaktujte nás, nebo se za námi zastavte na naší kamenné prodejně AD Sport ve Zlíně, protože jak už jsme řekli, LETOS JSOU VÁNOCE V NAŠÍ REŽII!

 

A kdyby to s tím výběrem přece jen nevyšlo, máme pro Vás další dobrou zprávu! Prodlužujeme možnost VÝMĚNY ZBOŽÍ AŽ DO KONCE LEDNA 2019!

S námi Vás to Vánoční šílenství bude bavit. 

 

Těšíme se na Vás :-)

 

Naše tipy: Tašky a batohy, Nazouváky a žabky, Čepice, Peněženky, Spodní prádlo, Dresy, dárkové poukazy

 

Další články