Připravujeme lifestyle e-shop

Info 24.2.2017

I když v dnešní době je velmi populární prolínat sportovní oblečení s volnočasovou módou, je pravda, že mít vedle sebe na shopu tenisky na běhaní od Asics a třeba „autentiky“ od Vansu není zrovna úplně ideální. Díky Snipit to ale zidealizovat půjde!!!!



Náš nový e-shop bude totiž zaměřený jen na STREET FASHION a právě tady si budete moct vybrat TOP kousky značek Vans, New Balance, New Era, Puma, Nike i adidas. To nejlepší od všech značek pěkně vedle sebe, takže budete moc porovnávat, vybírat, prohazovat atd... Sortiment bude opravdu široký, začneme u bot, ty jsou základ všeho, najdete tu i trička, topy, kraťasy, tepláky, košile i tílka. Chybět nebudou ani caps, protože co by to byl za lifestyle shop bez pořádné kšiltovky - v této sekci nezapomene na dámy! Právě ony si budou moct vybrat ze speciálních barev, "střihů" a velikostí. Topový pánský "kšiltovkový" sortiment bude samo zajištěn. Snapbags, Fitted, Truckerky... Všechno tohle v nejrůznějších barvách od více značek.

Oblečení už jsme naťukli. Tady se můžete těšit na poslední a nejnovější kolekce, o kterých Vás budeme dopředu informovat. Připravujeme dokonce možnost si Vás vybraný kousek zarezervovat ještě před zahájením prodeje, takže nepřijdete o svou velikost a ještě si zajistíte, že všechno budete mít jako první :) A exkluzivitu, tu my máme velmi rádi, což dozajista pocítíte jak v designu samotných stránek Snipit, tak v nabídce veškerého zboží. 

Na Snipitu ale nepůjde jen o to oblečení vystavit a prodat. Pro nás je móda a styl koníčkem, a proto taky díky tomuhle můžete očekávat trošku „jiné“ služby. Mimo  pikošky, které máme pro naše zákazníky připraveny, můžete počítat s profesionálním poradenstvím, pečlivě zabalenými balíčky a drobnými pozornostmi, které k Vašim objednávkám budeme přikládat.

Další články