AD jako hlavní partner CF New Park

Info 19.2.2017

Jak už asi víte, spustili jsme pro Vás nový e-shop. Mimo zlepšení všech funkcí na webu, ať už filtrování, řazení, vyhledávání, tak jsme ho taky zrychlili, dodali nový vzhled, vyměnili logo a doplnili řadu funkcí, které myslím moc oceníte. Jednou z nich je například elektronická peněženka. Ale o té zase jindy. Abychom se dostali k jádru věci, tak do nového shopu jsme zapracovali i sekci, která je celá speciálně věnovaná CrossFitu. Je to i z toho důvodu, že opravdu pečlivě střežíme nové trendy, sledujeme, jak se doba vyvíjí a v žádném odvětví, na které se náš e-shop zaměřuje, nezaostáváme. Jak už jste určitě i vy pocítili, tak teď se hodně dbá na zdraví životní styl. Cvičení, strava, vzhled, to jde ruka v ruce a všechno tohle je i ve velkém množství masírováno sociálními sítěmi. Dokonce se zdá, že snad tréninku už podlehl každý. A co si budeme, my taky :D  


A kde jinde začít než ve fitku. My jsme si vybrali rovnou to nejlepší, co ČR nabízí. Oficiální CrossFit box CrossFit New Park. Pro ty, kdo absolutně nemají tucha co to CrossFit vůbec je, tak CF je funkční trénink, kterým se dá označit cvičení posilující kompletně celé tělo. Není tedy specializovaným sportem, protože je složen z prvků gymnastiky, atletiky, vzpírání, veslování, powerliftingu  s cílem vynikat ve všech oblastech. 

CrossFit New Park je největší oficiální CrossFit box pro funkční cvičení v Brně. Vyniká zejména svou rozlohou, protože ta činí neuvěřitelných 1 200 m2, přičemž cvičební plocha je 800 m2 a zbylých 400m2 je věnováno zázemí.  Už jsme prošli hodně CF boxů, ale žádný není jako tento. CrossFit je známý hlavně díky komunitě, která ho provází, celkovým přátelským feelingem a pohodou. Tohle najdete opravdu v každém boxu. Každé místo má své homies, někde jsou komunity větší jinde menší, ale všude jsou hodně pevné. Každopádně většinou jde o fitka, která jsou postavena někde v garáži, v hangáru nebo ve staré budově. A právě tohle je to, co někteří CrossFiteři vyhledávají a potřebují. Každopádně právě v těchto centrech nenajdete skříňky na převlečení, někdy ani šatny ne, někde jsou společné, jinde zase oddělené… Co se týče vybavení tak ne všude mají vše potřebné k tréninku, protože co si budeme, není to zrovna levná záležitost. Otevírací doba, tak ta je ve většině CrossFit boxů velmi osekaná, v těch lepších otevírají ráno v 7 a mají do 9, víkendy jsou ale zkrouhnuté, většinou jen sobota dopo a neděle odpo. Další věcí, kterou jsme u CF zařízení postrádali je možnost open gymu.

CFNP - šatny

Abyste pochopili, tak nějaká posloupnost, jak s CF začít je projít ON RAMP kurzem, což je začátečnický kurz, pak chodíte na lekce, kde si vybudujete nějakou fyzičku a naučíte se základní techniku a pak je ideální přejít k vlastnímu osobnímu tréninkovému plánu, chodit na open gym a pracovat na svých nedostatcích. Ovšem v hodně boxech tohle není možné, většinou Vám nabízí jen možnost chodit na lekce, případně open gym mimo časy lekcí.
Všechny tyhle aspekty jsou ale v NP jinak. Tady najdete jak prostorné sprchy, šatnu, masérnu a místo pro posezení po tréninku, Všechny druhy vybavení – klec, vzpěračská stanoviště, pneumatiky, prostor na tahání saní, GHD, slambally, těžké řetězy, skiergy, vesla, assault bikes, kufry, pegboardy, místo pro gymnastiku, stretching a mnoho dalšího… Vzhledem k prostoru, kterým NP oplývá lze všechno tohle bezproblémově využít, dokonce i v časech lekcí. Pokud začínáte v práci už kolem 8h, není problém. NP se otevírá už v 6 ráno, přičemž 6.10 je první lekce a věřte nebo ne, lidí je na ní plno. Samo můžete bez problémů využít i open gym. A co jsme nezmínili, ale myslím, že tohle je třeba taky říct, jsou ceny! U většiny CF boxů se cena za 1 drop in, tzn. jednorázový vstup kolem 250 Kč a je jedno, jestli jdete na lekci nebo open. V NP jsou pořád ještě níž, cena za open je 109 Kč a za lekci 169 Kč.
Uf… Snad po tomto všem je Vám jasné, proč právě New Park byla pro nás jasná volba.

Ke cvičení ale potřebujete to správné oblečení, obutí a vybavení. A od toho jsme tu právě my. Od 1.1.2017 jsme tedy navázali spolupráci s New Parkem, naše reklamy a reklamy od Reebok zdobí hlavní plochu pod vzpěračskými plošinami, plochy v šatnách a na barových pultíkách najdete i letáčky, kde se mimo jiné informace dozvíte, jak čerpat slevu, kterou jsme připravili speciálně pro členy NP.
Abychom podpořili už tak kvalitní servis trenérů, kteří se každodenně věnují klientům a předávají jim své zkušenosti, oblékli jsme je od hlavy až k patě. Trička z nové kolekce, pěkně barevné, aby byli vidět, mikina, pohodlná, kterou když obléknou, tak každý pozná, o koho jde, díky velkému nápisu trenér na rukávu, příjemné tepláky a kraťasy a co je velká pecka – každý trenér dostal nové REEBOK NANO 7.0. Což je novinka od února 2/17. O nových Nano bude ještě určo článek, dozvíte se tam proč právě tyto boty, ale nebudou chybět ani recenze právě od trenérů CFNP.
Každé fitko má své kouzlo a to kouzlo do jisté míry vytváří i recepční. Tuhle věc mělo NP vždycky vychytanou, my jsme ji ale dovedli k dokonalosti, protože všechny recepční jsme oblékli také. Nová trička, mikiny, legíny nebo tepláky.

Trenéři


Mluvili jsme ale také o nové CF sekci, kterou jsme s novým webem spustili. Ano, je to tak, právě v ní najdete nejnovější kolekce jak od značky Reebok, což  je něco jako oficiální značka, která CrossFit doprovází, tak samo i jiné značky, které nabízí stejně dobré a kvalitní produkty na trénink. Ve cvičení obecně se klade hodně malý důraz na stretching, uvolnění svalů apod. AD Sport na tohle nezapomíná, aproto v CrossFit sekci najdete i pomůcky, díky kterým uvolníte své zatuhlé svaly, do jisté míry odstraníte trigger pointy a pomůžete si i od zkrácení. Míčky, masážní tyče, rollery a mnohé další… Tohle všechno pro Vás máme.

Pokud ještě někdo z Brna váhá, kam jít cvičit, myslím, že po přečtení tohoto článku už váhat nebude. Pokud ale cvičíte a nevíte co na sebe, určitě se na nás obraťte, poradíme, vybereme a vše přizpůsobíme tak, aby jste byl nejen spokojen.

 

Další články