Nová značka v nabídce - Puma

Novinka 15.2.2017

Každý sport je svým způsobem jedinečný, má své charakteristické rysy, které se podepisují na těch, kteří ho provozují. Na první pohled viditelným rysem jsou postavy jednotlivých cvičenců. Když vedle sebe postavíte vzpěrače a maratonce, hned poznáte, kdo je kdo. Co ale každého sportovce spojuje je kvalitní oblečení a obutí. Značek i sortimentu na trhu je mnoho, my jsme přidali další značku, která nabízí další možnosti pro běh i trénink.


PUMA je globální sportovní značka, která ve svých kolekcích respektuje současné požadavky životního stylu, sportu i módy. Využívá technických inovací, kvalitních a funkčních materiálů v kombinaci s revolučním designem.

Nezbytnou součástí filozofie značky Puma jsou čtyři pilíře: tradice, sportovní výkon, technologická inovace a překonávání překážek. Díky týmové odhodlanosti se značka Puma stává jednou z nejžádanějších sportovních i sport-lifestylových značek.

U nás na e-shopu nyní najdete Exkluzivní nabídku bot, oblečení, batohů a dalších komponentů, které využije pro běh i trénink. 

Další články