0 

Dámské běžecké boty On CLOUDVISTA W černé

3 889 
Běžná cena : 4 290 
Získejte 2% z nákupu zpět! Více info
ks
-10%

Dámské outdoorové boty On CLOUDVISTA W jsou velmi všestranné a nabízí dokonalý komfort při zdolávání terénu. Velmi lehce se stanou vaším klíčem k objevování nových míst a tratí. Poznávacími prvky Cloudvista modelu jsou lehkost, energičnost a tlumení - tohle vše se vám bude při vašem outdoorovém dobrodružství hodit. Mezipodešev CloudTec® s pěnou Helion™ vám nabídne měkký, odpružený došlap a výborné tlumení každého kroku. Podrážka Missiongrip™ disponuje výbornou trakcí na jakékoli stezce, ať už stoupáte či klesáte. Chytrá technologie Speedboard™  vás na těchto cestách popožene vpřed.

Vydejte se do přírody a hoďte starosti za hlavu.

VÝHODY:

  • všestranné outdoorové boty
  • lehkost, energičnost a dobré tlumení
  • podrážka s výbornou trakcí v terénu
Značka:
On
Model:
Kód výrobce:
64.98269
Pohlaví:
Šířka boty:
C
Drop:
9 mm
Určení:
Podpora:
Hmotnost:
235 g

Video

CloudTec®

CloudTec®

Inovativní technologie CloudTec® nabízí běžcům měkký, odpružený došlap a výborné tlumení každého kroku vpřed. Díky tomu zajišťuje komfortní běh či chůzi i při dlouhých trasách. Jedná se o zcela unikátní systém odpružení, který byl navržený specialisty ve Švýcarsku. Tento materiál efektivně absorbuje nárazy, snižuje námahu a přizpůsobuje se vašemu běžeckému stylu pro vytvoření pocitu, že běháte po oblacích. Při běhu se tato část boty horizontálně deformuje a nabízí již zmíněné vlastnosti.

Celý popis >
Speedboard™

Speedboard™

Chytrá technologie Speedboard™ používá kinetickou energii k získání vyšší rychlosti.

U každého sportu je klíčovým prvkem energie. Čím víc jí je, tím je běh rychlejší. Technologie Speedboard™ využívá energii produkovanou při pohybu a přeměňuje ji na hybnost, takže vás urychlý a popožene vpřed.

Celý popis >
Helion™

Helion™

Helion™ je superpěna vyrobená švýcarskými experty. Jejími hlavními přednostmi je vynikající výkon, hladší pocit z běhu a přizpůsobivost napříč všem typům terénu.

Celý popis >
Missiongrip™

Missiongrip™

Podrážka Missiongrip™ zajistí vašemu běhání trakci na jakékoli stezce, ať už stoupáte či klesáte. Její kvality oceníte i na pěší turistice v terénu. Tato speciální podešev byla vyvinuta ve švýcarských Alpách za účelem bezpečného pohybu po horách. Na vývoji firma On spolupracovala s elitními atlety, kteří poskytovali zpětnou vazbu. Výsledkem této spolupráce je vylepšený trakční vzor, speciální gumová směs a absolutní kontrola nad pohybem.

Tuto výjimečnou podrážku využijete pro všechny roční období.

Celý popis >

Něco jste se o produktu nedozvěděli z popisu?