Recenze běžeckých bot CLOUDMONSTER 2

Délka čtení: 1,30 min | Autor: Jakub

Novinkou minulého týdne je zcela jistě nová silueta CLOUDMONSTER 2 od značky On, která je vlastně také nováčkem našeho webového portfolia. 

CL2 měl možnost pro nás otestovat jeden z ambasadorů On Jakub Paducha a své dojmy pro Vás sepsal do tohoto článku. Pokud Vás zajímá pro jaké běžce je bota CLOUDMONSTER 2 vhodná, jaké pocity a dojmy měl Jakub při běhu a nebo třeba jestli a čím si obuv oproti svému předchůdci CLOUDMONSTER 1 polepšila, přečtěte si recenzi. 

Vizitka.png (44 KB)

U filmu se mi většinou zdá, že jednička je vždy nejlepší a další díly už jsou opakováním něčeho, co nemá šťávu.

U těchto druhých bot CLOUDMONSTER to je ale opak! Dvojky za mne válcují jedničky na plný čáře. Ty první MONSTERY mi ze začátku přišly fajn, ale nedokázal jsem pochopit, jak v těch botách někdo může chodit celý den. 

U druhé verze se komfort uvnitř boty dostal na jinou úroveň. Boty jsou měkčí, pro moji nohu mnohem pohodlnější. Určitě to bude tím, že nynější model je o něco širší a má více místa pro prsty.

Lépe se mi v nich běželo i do kopce. Boty jsem nosil také do práce, zajímal mě ten celodenní komfort, a neměl jsem nutkání se přezouvat oproti jedničkám.

Boty mají přepracovaná oka na tkaničky, která vypadají minimalisticky a řekl bych že velice dobře. Samozřejmostí jsou reflexní prvky v podobě loga, večer na silnici budete dobře vidět.

Vzhledem k letošní zimě, kdy už toho sněhu moc není, tak přece jsem našel místa, kde jsem v nich proběhl nějakým sněhem, blátem, aby nebyly tak hezky bílý.

Svršek je příjemně prodyšný, takže v létě se v nich určitě neupečete. Oproti konkurenci se mi líbí ten progress u stejného modelu, který je hned znát. Není to jen další bota pouze v jiné barvě.

Stále je co zlepšovat, ale z CLOUDMONSTER 2 jsem mile překvapenej a těším se na další kilometry který v nich zaběhnu.

 

 Nakupovat značku On 

3
2
4