PURE MOVE / BRA

Novinka 25.2.2019

SPORTOVNÍ PODPRSENKA S TECHNOLOGII SENZITIVNÍ K POHYBU

Dovolujeme si Vám představit novinku od značky Reebok, kterou není nic jiného než sportovní podprsenka PUREMOVE navržena tak, aby maximálně podpořila každý Váš pohyb!

Podprsenka je obohacena o technologii Motion Sense, díky které poskytuje citlivou podporu.

V přední i zadní části je podprsenka vybavená prodyšnou perforaci, ta zajišťuje dokonalou prodyšnost materiálu a pohodlí za všech podmínek. 

Ptáte se v čem je tato podprsenka jiná? Lepší? Každá sportovní podprsenka má hlavní úkol, a to podržet Vás v každé situaci. Tento požadavek byl hlavní hnací motor vývojářů značky Reebok při vývoji podprsenky PURE MOVE. Značka Reebok při vývoji této podprsenky spolupracovala s výzkumníky Univerzity amerického státu Delaware, kteří prováděli biomechanické testování prsu s pomoci až 10 x více senzoru než je používáno při standardním testování. 

Klíčem k technologii této podprsenky je Sheer Thickening Fluid (STF) gelovitá látka, kterou je PURE MOVE ošetřena. Princip této látky spočívám v tom, že látka zůstává v tekuté formě v případě je- li tkanina, tedy vy, v klidu ve chvíli kdy se začnete pohybovat a tkanina Váš pohyb kopíruje, gelovita látka STF začne reagovat na pohyb zesílí, zpevní a okamžitě Vám zajistí větší podporu. Změna u podprsenky je znatelná prakticky ihned! Jak jsme již psali výše, podprsenka je obohacena o přední a zadní perforaci, proto se nemusíte bát, že Vás udusí - je zde zajištěná dokonalá prodyšnost a pohodlí.

Třešnička na dortu této podprsenky je, uvědomění si, že sportovní podprsenky nemohou být pouze ve třech základních velikostech!

PURE MOVE je k dispozici v 10 jedinečných variantách XS / XS+ / S / S+ / M / M+ / L / L+ / XL / XL+

Celý příběh jakým způsobem, a proč byla podprsenka PUREMOVE BRA vytvořená můžete shlédnout zde - VIDEO

 

Další články