Fotbalový dres Puma IT evoTRG GRAPHIC TEE černý

799 vč. DPH
Vyprodáno

Dres Puma IT evoTRG Graphic Tee vyrobený speciální technologií Puma Dry Cell, budete se v něm stále cítit komfortně a pohodlně. Díky krátkému rukávu vám v něm nebude teplo. Síťová vložka zase napomáhá odvádět pot, takže vás látka nebude na těle studit. Podávejte ty nejlepší výkony bez toho, aby vám hrozilo prochladnutí. Textil je ušitý z vysoce funkčního materiálu s technologií Puma Dry Cell, která odvádí pot od pokožky a umožňuje rychlejší vypařování. Technologie napomáhá tělu regulovat teplotu tak, aby byla i při největší zátěži co nejpřirozenější.

Odborné laboratorní testy potvrzují mimořádně vlastnosti. Zbytková vlhkost (po 30 minutách doby schnutí) dosahuje méně než 30 % u syntetického textilu a méně než 50 % u bavlny.

VÝHODY: 

  • PUMA dryCELL odvádí pot z kůže a udržuje tak sportovce v suchu a pohodlí
  • Regular fit
  • Originální podpis Petra Čecha , který naleznete v přední části dresu na hrudníku.
Značka:
Kód výrobce:
655174-50
Pohlaví:
Materiál:
100% polyester
dryCELL

dryCELL

Puma dryCELL je technologie, která reguluje vlhkost materiálu sportovních oděvů německého výrobce oblečení – Puma. Technologie dry CELL se nachází ve vysoce funkčních materiálech, které odvádí pot od pokožky a pomáhá sportovci zůstat v suchu a pohodlí při různých sportovních aktivitách. 

Celý popis >

Něco jste se o produktu nedozvěděli z popisu?