Sleva

Batoh New Era MLB DELAWARE NEW YORK YANKEES oranžový

569 
Běžná cena : 949 
Získejte 2% z nákupu zpět! Více info
skladem
Doručení v úterý? Objednejte přes DPD v pondělí do 15:00.
ks
-41%

Batoh New Era MLB DELAWARE NEW YORK YANKEES potěší každého fanouška basebalového týmu New York Yankees. Dva hlavní úložné prostory se zapínají dvoucestným zipem a mají v sobě přihrádky, aby se dali věci uvnitř přehledně uspořádat. Na přední straně se nachází dvě menší uzavíratelné kapsy, kam je vhodné uložit drobnosti, které potřebujete mít neustále po ruce. Batoh lze lehce přemisťoval zapomocí ucha na horní straně. Polstrované ramenní popruhy jsou nastavitelné, takže je lze přizpůsobit podle osobních preferencí či proporcí. Na bocích jsou dvě síťované přihrádky, ve kterých je možné nosit například láhev s vodou. Na přední straně je kvalitní potisk loga již zmiňovaného sportovního klubu.

Povrch batohu je vylepšený technologií Rip-Stop - v jistých rozestupech jsou do materiálu vetkána pevnější vlákna a nedochází tak k trhání.

VÝHODY:

  • nastavitelné ramenní popruhy
  • pro fanoušky New York Yankees
  • přihrádka na notebook či tablet
  • dostatek místa pro uložení věcí
Značka:
Kód výrobce:
60357023
Pohlaví:
Materiál:
100% polyester
Objem:
22 l
Šířka:
32 cm
Hloubka:
15 cm
Výška:
45 cm
Štítek:
New York Yankess
Rip-Stop

Rip-Stop

Tkanina Rip-Stop je speciální tím, že v jistých rozestupech je do ní vetkána křížem pevnější vlákno a proto nedochází k jejímu trhání. Trhání se o tuto mříž zastaví.

Celý popis >

Něco jste se o produktu nedozvěděli z popisu?