Pánské tenisky On CLOUD 5 milují miliony lidí po celém světě. Jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální pohodlí po celý den a při jakékoli aktivitě. Disponují mezipodešví CloudTec® pro měkký, odpružený došlap a tlumení na každém kroku vpřed. Díky chytré technologii Speedboard™, která vyuřívá kinetickou energii k získání vyšší rychlosti, budete popohánění vpřed za vysněným osobním rekordem.

Svršek tvoří prodyšná antimikrobiální síťovina podlepená výztuhami. Speciálně tvarovaná pata drží nohu bezpečně na místě. Rychlošněrování vám umožní vklouznout do boty rychle a komfortně. Boty jsou ze 44% vyrobeny z recyklovaných materiálů. Balení obsahuje i klasické tkaničky na výměnu.

VÝHODY:

  • nejprodávanější boty firmy On
  • maximální pohodlí v jakékoli situaci
  • odpružný, měkký došlap
  • skvělé tlumení
  • částečně vyrobeno z recyklovaných materiálů
  • prodyšný svršek
  • rychlošněrování
Značka:
On
Model:
Kód výrobce:
59.98018
Pohlaví:
Materiál:
textil / syntetika
Šířka boty:
D
Drop:
7 mm
Hmotnost:
223 g
CloudTec®

CloudTec®

Inovativní technologie CloudTec® nabízí běžcům měkký, odpružený došlap a výborné tlumení každého kroku vpřed. Díky tomu zajišťuje komfortní běh či chůzi i při dlouhých trasách. Jedná se o zcela unikátní systém odpružení, který byl navržený specialisty ve Švýcarsku. Tento materiál efektivně absorbuje nárazy, snižuje námahu a přizpůsobuje se vašemu běžeckému stylu pro vytvoření pocitu, že běháte po oblacích. Při běhu se tato část boty horizontálně deformuje a nabízí již zmíněné vlastnosti.

Celý popis >
Speedboard™

Speedboard™

Chytrá technologie Speedboard™ používá kinetickou energii k získání vyšší rychlosti.

U každého sportu je klíčovým prvkem energie. Čím víc jí je, tím je běh rychlejší. Technologie Speedboard™ využívá energii produkovanou při pohybu a přeměňuje ji na hybnost, takže vás urychlý a popožene vpřed.

Celý popis >
Zero-Gravity

Zero-Gravity

Mezipodešev Zero-Gravity je vyrobená z odolného, měkkého materiálu s vynikající přilnavostí. Velmi často se kombinuje s technologií CloudTec®. Dohromady zajišťují velmi dobré tlumení a odpružení při došlapu.

Celý popis >

Něco jste se o produktu nedozvěděli z popisu?