Veselé Vánoce přeje AD Sport

Veselé Vánoce přeje AD Sport: Sportovní radost pro každého 🎄🏀

Sváteční atmosféra je v plném proudu a my, tým AD Sport, bychom Vám chtěli popřát nádherné a veselé Vánoce. Toto období je plné lásky, radosti a vzpomínek, a co by bylo lepšího než spojit tuto krásnou atmosféru s naší vášní - sportem!

Náš Vánoční dárek pro Vás: Prodloužená otevírací doba

Věříme, že Vánoce jsou o dávání, a proto jsme pro Vás připravili speciální dárek - prodlouženou otevírací dobu naší prodejny ve Zlíně. V sobotu 23. prosince máte možnost nakoupit od 9:00 do 14:30 a vybrat pro své blízké ty nejlepší sportovní dárky. Ať už jsou to tenisky pro vášnivého běžce, sportovní oblečení pro fitness guru nebo nová sportovní taška pro dobrodružného cestovatele, máme pro Vás široký výběr, který potěší každého.

Dárkové poukazy - Vstupenka do světa sportovní radosti

Nejste si jisti, co si Vaši blízcí přejí? Máme pro Vás skvělou alternativu - naše dárkové poukazy. Darujte jim vstupenku do světa sportovní radosti, kde si mohou sami vybrat, co je baví nejvíce. Objevte společně s nimi rozmanitost našeho sortimentu a připravte se na společné sportovní dobrodružství.

 

Sledujte nás na sociálních sítích a mějte první informace

Chcete být v obraze s našimi nejnovějšími nabídkami, tipy na sportovní vyžití a vánočními inspiracemi? Sledujte nás na našich sociálních sítích, abyste nezmeškali žádnou novinku. Připravte se na soutěže, slevy a další překvapení. 

Vánoční čas je o sdílení radosti

Vánoce jsou také o sdílení radosti s ostatními. Podělte se s námi o své sportovní vánoční okamžiky! Sdílejte fotografie svých sportovních darů, vánočního běhu nebo společných okamžiků s rodinou na našich sociálních sítích s hashtagem #VeseléVánoceSADSport. 

 

Přejeme Vám šťastné a sportovní Vánoce

Vážíme si každého z Vás a chceme Vám poděkovat za Vaši podporu v průběhu celého roku. Přejeme Vám, abyste strávili krásné a šťastné Vánoce ve společnosti svých blízkých. Ať už si vyberete odpočinek nebo aktivní odpočinek, ať jsou Vaše svátky plné lásky, smíchu a sportovní radosti!

 

 

Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje Váš tým AD Sport! 🎅🎉