Kopačky Puma

Phenomenal pack

Délka čtení: 4 minuty | Autor: Hanka

Značka PUMA si pro novou fotbalovou sezónu připravila žhavé novinky.

Jaro už nám pomalu klepe na dveře a s ním i nová fotbalová sezóna. Společnost PUMA myslí na všechny sportovní nadšence a nachystala si pro ně hned tři modely skvělých kopaček, aby si každý dokázal najít to své. Mezitím, co se náš sklad plní krabicemi těchto žhavých novinek, nám je dovolte pořádně představit.

Nejprve je zapotřebí si o kopačkách říct aspoň základní informace. Jsou alfou a omegou fotbalové výbavy každého hráče a jejich správný výběr dokáže ovlivnit průběh tréninku či utkání. Při hledání těch pravých bot je třeba brát v potaz střih, materiály a povrch, na nemž se při hraní pohybujete.

U nás na e-shopu vás vybavíme, ať už hrajete na trávě nebo v tělocvičně. Pokud je vaše hřiště pokryté umělou trávou, doporučujeme zvolit turfy, které se značí písmeny TF. Klasické kopačky s kolíky (SG) využijete na mokrou, bahnitou přírodní trávu. V případě, že kombinujete přírodní a umělou trávu, určitě oceníte lisovky (FG/AG, FG), jež vám budou na těchto površích výbornou oporou. Pro nadšence sálové kopané máme přichystanou i zásobu sálovek s označením IN.

Fenomenální kopačky pro fenomenální hráče

Tyto svěží, technologiemi napěchované novinky, zaujaly nejednoho talentovaného fotbalistu. Tvářemi nové kolekce jsou populární fotbalové hvěždy - Neymar Jr., Jack Grealish, Kai Havertz a Julia Gross. Nechejte se inspirovat jejich stylem a zápalem pro hru a přeneste tyto kvality i na vaše hřiště.

Buďte i vy FENOMENÁLNÍ!

FUTURE

Tento model kopaček si bere inspiraci od slavného brazilského fotbalisty Neymara Jr. a jeho kreativního stylu hraní. Pokud hrajete podobně, určitě se v nich budete cítit velmi dobře. Na povrchu disponují gumovými segmenty, které umožňují lepší kontakt a práci s míčem. Díky technologiím FUZIONNFIT360, PWRPRINT a PWRTAPE bude chodidlo v botě pevně a pohodlně sedět. Podešev Dynamic Motion System zvyšuje vaši stabilitu, hybnost a trakci při nepředvídatelných změnách směru.

KING

Hledáte kopačky, v nichž budete moct maximálně kontrolovat hru? Model King vám bude královsky vyhovovat. Hlavním poznávacím znakem těchto bot byl vždy kožený svršek z klokaní kůže. Ten je však nyní tvořený technologií K-BETTER™, což je inovativní svrchní materiál, který nepochází ze zvířat a posouvá práci s míčem a celkový komfort na ještě vyšší úroveň. Zároveň je tento svršek tvořený aspoň z 20% z recyklovaných zdrojů. Vládněte hřišti podle svých pravidel!

ULTRA

Jste na hřišti rychlí jako střela a potřebujete kopačky, jež by stačily vašemu tempu? Tento ultra hbitý model bude vašim spolehlivým parťákem, ať už trénujete nebo hrajete zápas. Podrážka Dynamic Motion System s hroty SPEEDPLATE s dvojí hustotou nabízí novou úroveń trakce a popožene vás ještě víc vpřed. S pomocí podpůrné technologie PWRTAPE bude vaše noha stabilně upevněná v botě. S těmito kopačkami všem soupeřům utečete!

3
1
2