BJEŽ si pro svou čelenku! 

Představujeme značku BJEŽ® – stylové a originální nejen sportovní čelenky

V dnešním článku si povíme něco o značce BJEŽ® Jedná se o českou firmu, která se zabývá výrobou stylových sportovních doplňků, zejména čelenek. Tato značka se zajímavým jménem byla založena jednou aktivní maminkou, které se nelíbilo, že žádná čelenka, kterou pro běhání zkusila, jí neseděla pevně na hlavě, a místo dalšího hledání a zkoušení, si takovou čelenku sama vyrobila a tím položila základy své firmy. Název značky Bjež není jen zkomolenina slova „běž“, ale také je to zkratka jména zakladatelky.

Čím se výrobky Bjež odlišují?

Všechny výrobky jsou vyráběny ručně v České republice s velkou pečlivostí a důrazem na jejich kvalitu. Používané materiály jsou přednostně od českých dodavatelů. Ve výběru produktů najdete čelenky, ale také čepice, nákrčníky nebo třeba stylové gumičky.

Čelenky

Vlajková loď firmy BJEŽ®.  Předností čelenek je to, že pevně drží přesně tam, kde by měly, zároveň jsou pohodlné, netáhnou, netlačí a k tomu všemu krásně vypadají. Můžete je tak nosit nejen při sportu, ale při jakékoliv příležitosti. A jak je vlastně možné, že drží pěkně na místě? Odpovědí je volba materiálu. Nastavitelná čelenka je vyrobena z jemného polyesterového materiálu se sametovým podkladem. A právě díky sametu tak dobře drží na vlasech a neklouže. Široké čelenky jsou zase z velmi jemného a pružného materiálu, který se přizpůsobí vaší hlavě.  V naší nabídce naleznete několik typů čelenek:

Stylové čelenky s posuvnou gumičkou pro každou velikost hlavy již pro děti od 4 let, široké 25 mm. Jsou ideální pro sport, ale i volný čas, díky mnoha různým motivům je můžete sladit s oblíbeným oblečením.

 

Úzké čelenky s šířkou 10 mm se nejvíce hodí pro volný čas, do práce či do školy. Jedná se o nenápadnější a jemnější variantu stylové čelenky. Díky posuvné gumičce jsou také nastavitelné.

Široké čelenky letní mají velikost 8 x 46 cm, jsou z prodyšného perforovaného velmi pružného materiálu, který se přizpůsobí vaší hlavě. Jsou navrženy tak, aby odváděly pot.

 

 Široké čelenky zimní mají velikost 9 x 46 cm, jsou vyrobeny z kvalitního nesrážlivého materiálu, který hřeje, což využijete při zimních radovánkách. Jsou určeny pro ženy, muže i děti.

  

Pokud se vám líbí nějaká čelenka ze zde ukázaných, stačí na ni kliknout. Celou naši nabídku čelenek pak najdete tady.

 

Nejenom čelenky

Kromě čelenek můžete v naší nabídce z produktů značky Bjež najít také krásné gumičky nebo třeba pásky na závodní číslo. I závodit můžete stylově.