Pánská kšiltovka New Era 9FIFTY MAX VERSTAPPEN 1 RED BULL F1 modrá

1 250 vč. DPH
Vyprodáno

Pánská kšiltovka New Era 9FIFTY MAX VERSTAPPEN 1 RED BULL F1 inspirovaná momentální jedničkou Formule 1 Maxem Verstappenem. Tento skvělý závodník jezdící za stáj Oracle Red Bull Racing se stal mistrem světa v letech 2021 a 2022, takže je natištěná číslice na kšiltovce zcela zaslouženě. Na zadní straně čepice nesmí chybět ani nizozemská vlajka poukazující na to, kterou zemi úřadující mistr světa reprezentuje. Kšiltovka je vybavená lehce zahnutým kšiltem pro lepší stínění obličeje. Skvělou cirkulaci vzduchu a prodyšnost zajišťuje šest vyšitých dírek po obvodu hlavy. Komfort s maximální přizpůsobivostí obstarává zacvakávací pásek na zadní straně čepice, jenž umožňuje nastavit obvod podle potřeby.

Ideální pro všechny fanoušky Formule 1 a především závodníka Maxe Verstappena. Není nad to sledovat závod s tím nejlepším jedničkovým vybavením.

BARVA ČEPICE

  • tmavě modrá

BARVA KŠILTU

  • tmavě modrá

ÚDRŽBA

Zabalte si stylově svou kšiltovku do original krabičky od New Era - Prozkoumat

Značka:
Kód výrobce:
60357195
Pohlaví:
Materiál:
100% bavlnaPřírodní vlákna ze semen různých odrůd bavlníku, měkké, suché a pohodlné. Více
Střih:
9FIFTY
Hmotnost:
150 g
9FIFTY

9FIFTY

Střih 9FIFTY je inspirován kšiltovkami z 80. let. Můžeme najít varianty i se síťkou v zadní části, takzvaný Trucker. Kšiltovky se střihem 9FIFTY mají z pravidla velký čtvercový kšilt který může být lehce zahnutý. Hodí se na všechny tvary obličeje.

 

 

Celý popis >

Něco jste se o produktu nedozvěděli z popisu?