Ochranný sprej Collonil CARBON LAB PROTECTING SPRAY 300 ml

299 
Získejte 2% z nákupu zpět! Více info
ks

Ochranný sprej Collonil Carbon LAB PROTECTING SPRAY spolehlivě ochrání Vaši obuv. Jedná se o vysoce výkonný sprej s impregnačními vlastnostmi, který je vhodný pro všechny typy materiálů (včetně membrán jako např. Gore-Tex). Tento sprej vytvoří na povrchu prodyšný, odolný a neviditelný ochranný film, který ochrání materiál před provhlnutím, ušpiněním a zároveň usnaďnuje údržbu a čistění obuvi.

Návod na použití:

Doporučujeme impregnovat ještě před prvním použitím! Nejdříve impregnovat, poté ošetřovat! Před upotřebením dózu dobře protřepejte. Zásadně se musí stříkat na čistý a absolutně suchý povrch ze vzdálenosti min. 30 cm. Nechejte důkladně zaschnout ( vzhledem k mřížkové struktuře). Poté je možné aplikovat krém. Polymerní řetězce vytvoří na povrchu materiálu prodyšnou síťovou konstrukci s velmi malými mezerkami. Kapky vody neproniknou sítí polymerních řetězců díky svému povrchovému napětí a materiál zůstane suchý. Ošetřující krémy však díky svému speciálnímu složení do struktury materiálu lehce proniknou. Po důkladném zaschnutí hladkou useň přeleštěte a drsnou zdrsněte. Carbon Pro ochrana se aplikuje v závislost na počasí, materiálu a zatížení t.j. cca po 12-15 použitích ( nošení). Poté je nutné nástřik obnovit ( mezi jednotlivými nástřiky nenechejte materiál provlhnout do hloubky - je nutné nástřik opakovat včas! ).

Značka:
Model:
Kód výrobce:
1703-1010
Pohlaví:
Carbon

Carbon

Karbonová technologie je považovaná za jednu z nejúčinnějších impregnací na trhu. Podílí se na delší životnosti produktů.

Celý popis >
Sustainability

Sustainability

Collonil obdržel od mezinárodně uznávaného německého institutu na své výrobky Certifikát udržitelnosti. 

Celý popis >

Něco jste se o produktu nedozvěděli z popisu?