VÝŠKA ŠPIČKY: 25 mm
VÝŠKA PATY: 34 mm

Dámské běžecké boty Craft PRO ENDUR DISTANCE W mají zkrátka všechno! Jsou lehké, pohodlné a proklatě rychlé. Mezipodešev je vyrobená z tlumící pěny Px Foam™ nabízející skvělý odraz od špičky a měkký dopad. Navíc je velmi lehká, příjemně měkká a dobře navrací energii. Agresivní geometrie bot vyzývá k dopadu na střed chodidla - v kombinaci s pěnou zajišťuje příjemně svižný odpich při intervalovém či tempovém tréninku nebo závodu. Boty mají hladký, vysoce přilnavý grip vhodný především na asfalt a jiné zpevněné povrchy.

Svršek tvoří odlehčená síťovina s vysokou mírou prodyšnosti. I když je materiál velmi lehký, zachovává si svou pevnost a drží chodidlo pevně v botě.

VÝHODY:

  • prodyšný svršek
  • výborné tlumení
  • svižné boty
  • hladký, přilnavý grip
  • pevné uchycení chodidla v botě
Značka:
Kód výrobce:
1912184-307932
Pohlaví:
Materiál:
svršek - 100% polyester, 100% TPU, mezipodešev - 100% TPU pěna, podešev - 100% pryž
Drop:
9 mm
Podpora:
Hmotnost:
210 g
Px Foam™

Px Foam™

Px Foam™ je velmi lehká pěna užíváná do mezipodešví. Nabízí mimořádně vysokou návratnost energie, pružnost a zároveň odolnost vůči nárazům. Při výrobě této ekologické inovace se používá přírodní pěnidlo bez jakýchkoli přidaných chemických činidel. Suroviny i hotové materiály jsou zcela znova použitelné. Tato pěna je o 20% lehčí než tradiční EVA a hodí se na každý běh.

Celý popis >

Něco jste se o produktu nedozvěděli z popisu?