VELIKONOČNÍ DNY DORPAVY ZDARMA

Info 1.4.2021

VELIKONOČNÍ DNY DORPAVY ZDARMA

Velikonoční svátky patří mezi nejoblíbenější ve velké části světa. Jsou to svátky jara, které oslavují probouzení přírody. Velikonoční zvyky a tradice se lišily vesnici od vesnice. Největší zajímavostí však je, že dříve probíhaly toto svátky po dobu až šesti neděl. Právě v tomto čase se měl člověk zbavit všeho starého, očistit domácnost i tělo od chorob a připravit se na znovuzrození přírody. 

Kdy jindy si vychutnat přírodu plnými doušky než právě o Velikonočních svátcích?! Vyběhněte ven, dejte si dlouhou procházku, zacvičte si nebo se protáhněte pod slunečným nebem. A přesně v tomto Vám rádi pomůžete. Veškeré vybavení pro tyto volnočasové aktivity najdete právě u nás na webu. A co víc, právě v těchto velikonočních dnech jsme pro Vás připravili DOPRAVU ZDARMA. 

Objednejte od pátku 02.04. 00:01h do pondělí 05.04. 23:59h jakékoliv zboží za alespoň 500kč, zvolte dopravce "ZÁSILKOVNA" a dopravu máte grátis. 

Při objednávce jakéhokoliv skladového zboží a při platbě kartou či dobírkou Vám odešleme objednávku hned následující pracovní den. A nyní navíc zcela ZDARMA, bez jakýchkoli nákladů na poštovné a balné. Všechny objednávky budeme expedovat od 06.04.21.

Další články