10 tipů na vánoční dárky

Tipy na vánoční dárky nejen pro milovníky sportu

Délka čtení: 5 min | Autor: Anna

Prodloužená doba pro vrácení do 31.01.2023 ❤️

Doprava zdarma pro všechny objednávky nad 1 400 Kč ⚡️

Vrácení a výměna zboží ♻️

Doprava na odběrné místo již od 55 Kč ⌛️

Pomalu, ale jistě začíná čas nakupování vánočních dárků a vy si lámete hlavu, jakým dárkem potěšit vaše nejbližší? Všichni víme, že Vánoce nejsou jen o dárcích, ale o daleko významnějších věcech jako je čas strávený s rodinou a našimi blízkými. Ať už je tento čas pohodový nebo chaotický, toto období je jedinečné a zejména pro děti kouzelné. A vy stejně chcete všem nadělit alespoň nějakou maličkost, která udělá radost. 

Hlavou se Vám nyní určitě honí otázky typu: Co dát rodičům na Vánoce? Co dát příteli/přítelkyni? Jestli to bude praktický dárek a udělá radost… 

Proto Vám přinášíme pár tipů na užitečné vánoční dárky a čím obdarovat vaše nejmilejší pod stromečkem. Zejména pokud jsou nadšenci do sportu! Zajímají se o běh, fitness či fotbal. Takovým dárkem je navíc podpoříte a motivujete ke zdravějšímu zdravotnímu stylu. Inspiraci na dárky zde však najdou i ostatní. Třeba takové pohodlné domácí oblečení k odpočinku na gauči u televize, které se dá skvěle vynosit i na procházky nebo nákupy. Tak hurá na to a nechte se inspirovat!

  1. Sportovní oblečení
  2. Běžecké boty
  3. Doplňky
  4. Fitness vybavení
  5. Ponožky a spodní prádlo
  6. Péče o obuv a materiály
  7. Zimní výbava
  8. Něco pro fotbalové nadšence
  9. Pantofle
  10. Vouchery

1. Sportovní oblečení

Nový kousek do sportovního šatníku znamená novou chuť a motivaci jít si zamakat a to se na začátek nového roku bude hodit. Ať už si dáte novoroční předsevzetí nebo budete chtít shazovat povánoční kila. (Toto berte samozřejmě s nadsázkou.) Ale víme, jak se někdy cítíme po vánočních hodech plných, cukroví, řízků, bramborového salátu, chlebíčků, jednohubek a alkoholu.

Sportovní oblečení se hodí celoročně na jakýkoliv sport nebo jen na volnočasové procházky. Tím nic nezkazíte! V AD Sportu navíc můžete vybírat  z oblíbených světových značek jako je NikeadidasAsicsUnder Armour a spousty dalších. Omrkněte nebo si zjistěte velikost oblečení, komu chcete dárek darovat, nakupte a máte dárek vyřešený. 🙂

 Pro muže    Pro ženy    Pro děti 

*Tip pro všechny! Radost udělá nová tepláková souprava, která se hodí třeba na doma nebo pohodlné cestování.

2. Běžecké boty

Tento tip je pro ty více troufalé, ale pokud víte, jakou velikost bot má váš nastávající obdarovaný. Není v tom problém, nové běžecké boty udělají ohromnou radost vášnivým běžcům i těm, kteří se snaží začít běhat. Nové boty umí pořádně motivovat k běžeckým výkonům.

Zjistěte si, jakou nosí velikost běžných bot a od toho výběr odvíjejte, běžecké boty by měly být o něco větší než boty na běžné nošení. Zapřemýšlejte také nad tím, jaké trasy dotyčný běhá nejčastěji, jestli pořídit silniční nebo trailové běžecké boty. Vybírat pak můžete z nejoblíbenějších značek jako je Asics, Hoka One One, Nike či adidas

*tip pro správný výběr velikosti běžecké obuvi

  Běžecké silniční boty    Běžecké trailové boty    Běžecké tempové boty 

Pokud se přece jen netrefíte s výběrem, tak nevadí! Rozhodli jsme se, že vám na veškerý náš sortiment zakoupený v období od 14. listopadu 2022 do 23. prosince 2022 prostřednictvím našeho e-shopu prodloužíme lhůtu pro výměnu zboží i jeho vrácení až do 31. ledna 2023! V prostorách naší prodejny však bude možné zboží pouze vyměnit a to do 7. ledna 2022.

Banner PNG_CZ

3. Doplňky – tašky, kšiltovky či láhve

Pokud si netroufáte na výběr oblečení či bot, doplňky jsou o něco jistější volbou. Takovým dárkem potěšíte téměř kohokoliv. Sportovní taška se bude hodit nejen na tréninky, ale i na víkendové výlety a dovolené. Batohy pak dotyčný využije třeba do práce, do školy, ale i na procházky. Jestli znáte někoho, kdo má problém s dodržováním pitného režimu, darujte mu láhev na pití. Bude si tak lépe hlídat vypité množství vody. Čelenky do fitka pro dlouhovlasáče.

 Tašky a batohy   Láhve    Kšiltovky 

4. Fitness vybavení

Jestli váš známy rád cvičí ať už doma nebo ve fitku. Vhodným dárkem bude nějaké fitness vybavení. Může to být třeba švihadlo, tréninkové rukavice, podložka na cvičení, která bude skvělá na domácí protahování po náročném dni v práci, běhu nebo na samotný trénink či jógu.

Tip čtěte více ve článku: 8 tipů na pomůcky pro lepší cvičení 

5. Ponožky a spodní prádlo

Ponožky a spodní prádlo jsou taková každoroční jistota. Zároveň se jedná o nejprodávanější dárky na Vánoce obecně. Touto volbou snad nemůžete udělat chybu. Protože ponožek není nikdy dost! 

Radost blízkému uděláte i novým spodním prádlem na každodenní nošení nebo sport – na sport nabízíme speciální funkční spodní prádlo, které díky technologiím materiálu lépe odvádí pot od pokožky.

 Ponožky   Pro něj - spodní prádlo    Pro ni - spodní prádlo 

*Tip dámské bezešvé kalhotky, které nejsou viditelné při nošení uplých legín nebo kompresních šortek.

*Tip na běh doporučujeme speciální funkční vyšší ponožky, aby se v běžeckých botech nedřela pata.

6. Péče o obuv - Vánoce na sněhu nebo na blátě?

Není nic důležitějšího než se důkladně starat o stávající produkty, aby vydržely co nejdéle. Ať už se jedná o boty, bundy, batohy, tak je důležité chránit je před vnějšími vlivy, jako je voda, bahno a různé nečistoty. Proto skvělým dárkem budou produkty na péči o materiály, které prodlouží životnost produktů. Ať už budou Vánoce na blátě nebo na sněhu boty budou chráněny a lépe se pak udržují čisté.

 Péče o boty a meteriály 

7. Zimní výbava

Důležité je být vždy připraven! Na zimní radovánky se každému z nás bude hodit kvalitní hřejivá bunda, zimní čepice, čelenka, nákrčník a rukavice. Proto skvělým univerzálním dárkem pro všechny bude nějaký z těchto uvedených tipů.

Ať už se budete chtít proběhnout nebo jít na procházku je hlavní nepodcenit chladné počasí.

 Zimní bundy pro něj     Zimní bundy pro ni    Zimní doplňky    

8. Něco pro fotbalové nadšence

Fotbalovým hráčům určitě udělá radost nový fotbalový míč, kopačky, štulpny nebo chrániče.

Fotbalové vybavení    Kopačky  

9. Pantofle

Ty staré už vašemu příbuznému stojí za starou bačkoru? Určitě mu udělají radost nové! Nazouváky člověk unosí vždy ať už v práci, ve škole nebo na rychlé vyběhnutí před barák. Tímto dárkem nešlápnete vedle.

 Pantofle  

Dárkové pozkazy

10. Dárkové poukazy - voucher

Jestli si stále lámete hlavu s výběrem, tak pro Vás máme jednoduché, ale skvělé řešení! Pokud si netroufáte na nákup konkrétních produktů nabízíme – dárkové poukazy.
S dárkovým voucherem si pak dotyčný vybere přesně podle jeho vkusu na našem e-shopu nebo na prodejně. Od těch nejkvalitnějších běžeckých bot po mikinu, stylový batoh nebo pohodlné ponožky.

Pokud si u nás i 24.12.2022 zakoupíte dárkový poukaz, obratem Vám jej pošleme v elektronické podobě na Váš e-mail. 

Dárkové poukazy  

darkove-poukazy-ad-sport

*Bonusový tip

Na závěr pro Vás máme bonusový tip na personalizovaný dárek. Pokud chcete letos na Vánoce excelovat, nabízíme službu potisku. Lze potisknout jakýkoliv oděv, bavlněný i funkční. Váš potisk nejlépe vynikne na produktu, které má decentní nebo žádné logo. Doporučujeme si vybrat značku Malfini, která nabízí jednoduchá bavlněná trička. A hurá do toho, vymyslete pro vašeho příbuzného nějaký vtipný potisk na tričko, který mu rozzáří úsměv na tváři. 

Print studio - potisky  

 

Jestli potřebujete ušetřit nějakou tu kačku vybírejte podle cen v určitém budgetu:

Tipy na dárky podle ceny:

Do 500 Kč        Do 1 000 Kč        se slevou %

 krasne-vanoce