VANOCE VRACENI CZ

Nejste si jistí výběrem toho správného dárku?

Lhůtu na výměnu zboží nebo jeho vrácení prodlužujeme do konce ledna 2022!

Vybrat ten správný vánoční dárek dá někdy pořádně zabrat. Snad každému z Vás se již někdy stalo, že vám neseděla preferovaná velikost nebo jste si svou volbu třeba rozmysleli. Rozhodli jsme se, že vám na veškerý náš sortiment zakoupený v období od 12. listopadu 2021 do 23. prosince 2021 prostřednictvím našeho e-shopu prodloužíme lhůtu pro výměnu zboží i jeho vrácení až do 31. ledna 2022! V prostorách naší prodejny však bude možné zboží pouze vyměnit a to do 8. ledna 2022.

Postup při vrácení zboží

Nejste si jistí velikosti? Využijte prodloužené lhůty na vrácení zboží! 

Pokud jste se rozhodli využít zákonné lhůty pro vrácení zboží, musíte nám tuto skutečnost oznámit nejpozději do 14. dne od obdržení zboží buď písemně, nebo na e-mail [email protected]. Nebo můžete využít naší prodloužené lhůty pro vrácení zboží a do 30. dne nám zboží zaslat. Bližší informace a podmínky prodloužené lhůty naleznete zde.

Následně zašlete zboží na naši kontaktní adresu:

MAV Trading s.r.o.
Broučkova 7150
76001  Zlín

Zboží odešlete zpět v původním neporušeném (nepoškozeném) obalu, bez známek použití, kompletní (včetně příslušenství). V případě, že balíček k nám bude odeslán na dobírku, nebude od přepravce převzat.

Do balíku prosím přiložte vyplněný Návratkový list, který najdete ke stažení zde.

--------------------------------------------------------------------------------------

Vrácení a výměna zdarma

Platí pro objednávky vytvořené od 4. prosince do 31. prosince 2021

Jak na to?

  1. K nevyhovujícímu zboží přidejte správně vyplněný návratkový list, který vyberete podle toho, zda zboží budete chtít vyměnit nebo vrátit a vše dobře zabalte. Návratkový list Vám zasíláme jako přílohu emailu, případně jej můžete stáhnout na našem webu https://www.adsport.cz/poradna-a-dotazy/
  2. Balíček odneste na nejbližší podací místo dopravní služby ZÁSILKOVNA. Seznam podacích míst ZÁSILKOVNY naleznete na https://www.zasilkovna.cz/pobocky.
  3. Obsluze sdělte kód (Kód naleznete v souboru PDF, který Vám byl zaslán v emailu, při potvrzení odeslání Vaši objednávky.  Platnost kódu je do 31.01.2022)
  4. Nezapomeňte si vzít od obsluhy odběrného místa potvrzení o předání balíčku. To si pečlivě uschovejte.

DŮLEŽITÉ!

V případě vrácení či výměny, například bot, prosím, abyste dbali na to, že originální krabice nebude nikterak poškozena (lepící páskou či popisem).

Na prodlouženou lhůtu vrácení či výměny zboží se vztahují téměř stejné podmínky jako pro zákonnou čtrnáctidenní lhůtu. Pokud se rozhodnete vrátit zboží po jejím uplynutí (14 dní), je nutné zaslat produkty nepoužité, v původním obalu a s visačkami. Zboží, které bylo použito a je vráceno bez původního obalu, nebude k výměně ani k vrácení přijato.

Podrobnosti, jak postupovat při výměně zboží či vrácení zboží, naleznete v poradně na našem webu adsport.cz.