Předání peněz ze sbírky pro Útulek pro zvířata v nouzi Zlín Vršava

Délka čtení: 3 min | Autor: David

Od začátku roku 2021 pořádala firma MAV Trading s.r.o. na svém eshopu adsport.cz sbírku pro dobrou věc. Jelikož jsme ve firmě všichni milovníci zvířat, rozhodli jsme se podpořit kočky a psy z lokálního Útulku pro zvířata v nouzi Zlín. Předání šeku proběhlo v pátek 5. listopadu 2021, kdy jsme útulek navštívili a vytáhli pejsky na procházku. Na fotkách s námi můžete vidět pejsky Čikyho, Bonu, Lízu a Luckyho.

Tímto bychom chtěli poděkovat našim štědrým zákazníkům, díky kterým se nám podařilo shromáždit 32 102 Kč z předem stanoveného cíle 40 000 Kč. Firma Mav Trading s.r.o. se již na počátku sbírky zavázala, že pokud se nepodaří shromáždit cílovou částku, doplatí chybějící rozdíl, do útulku tedy putovala plná suma. Peníze pokryjí náklady na každodenní péči o zhruba 60 psů a 80 koček ze zlínského útulku a vakcinaci koček.

Další část sbírky putovala na pokrytí veterinárních vyšetření, operaci a následnou rekonvalescenci jezevčíka Ryka, který trpěl trpěl bolestí natolik, že ji veterináři museli tlumit prášky. Profesionální péče o Ryka vyšla na 15 000 Kč, hlavní je ale to, že jezevčík už je v pořádku po rekonvalescenci, a dokonce se mu během října podařilo najít nový milující domov.

Pokud byste chtěli i Vy přispět přímo útulku, můžete tomu tak učinit podle instrukcí na webových stránkách Útulku pro zvířata v nouzi Zlín Vršava. Pokud jste místní, můžete pejsky potěšit třeba tím, že je přijdete vyvenčit. V okolí je les, což je samo o sobě předpoklad pro hezkou procházku. Jak můžete vidět na videu, my jsme si venčení pořádně užili.

 

DSC03913
DSC03919
DSC03927