Nejlevnější posilovna - zkuste street workout

Info 5.5.2020

V dnešním článku se podíváme na posilovnu, která Vás nic stát nebude. Zaměříme se totiž na street workout a street workoutová hřiště, která určitě naleznete i ve Vašem městě.

Co to ten street workout vlastně je?

Jak už název napovídá, jedná se o cvičení. Konkrétně je to cvičení venku. Cvičeni probíhá s vlastní vahou a v případě, že Vám Vaše váha nestačí, můžete přidávat další závaží.

Dále už je to velice jednoduché, vyberete si cviky, které chcete cvičit a prostě cvičíte! A my Vám tady přinášíme tipy, jak tento typ cvičení zvládnout.

4 tipy, jak to někam dotáhnout

1. Mějte trpělivost, není to hned

Nefunguje to tak, že hned po prvním cvičení budete nabušené hory svalů. Vše chce svůj čas a za každým cílem je cesta.

2. Učený z nebe nespadl

Snažte se cviky provádět správně po technické stránce, je daleko lepší, provést cvik správně a méněkrát, než špatně a vícekrát. Pokud se budete cítit na nový cvik, zkuste se zeptat někoho zkušenější na radu. Určitě Vám rád pomůže.

3. Přidávej, ale s mírou

Pro zlepšování je vždy prostor, ale Vy sami musíte nejlépe vědět, kolik toho zvládnete. Až budete cítit, že to co děláte vždy, je pro Vás málo, přidejte. Ale jak je psáno, s mírou.

4. Strava dělá hodně

Strava je téměř nejdůležitější část každého cvičení i sportu. Pokud nebudete správně jíst, Vaše tělo nebude mít z čeho brát energii a tvořit svalovou hmotu. Pokud budete dobře jíst, tak také budete lépe regenerovat a budete moct cvičit častěji.

A hlavně se nezapomeňte po cvičení pořádně protáhnout. Možná Vám v té chvíli nepřijde, že by jste to potřebovali, ale věřte, že další den si budete děkovat. Protáhnutím zamezíte zkracování svalů a také se Vám bude lépe regenerovat. Protahování není radno podceňovat.

Další články