KNÍRATÝ LISTOPAD na prodejně AD SPORT.

Info 31.10.2017

Buďte MO, je tady MOvember!

Do charitativně zábavné kampaně MOvember, na podporu boje s rakovinou prostaty, kvůli které v měsíci listopad po celém světě výrazně stoupá počet mužů
s knírem, jsme se zapojili i my.

AD Sport v rámci kampaně pořádá dobročinnou sbírku s výtěžkem pro Nadační fond Muži proti rakovině.

Zapojme se společně do akce MOvember a přispějme v boji proti rakovině prostaty, která je nejčastějším onemocněním mužů!

Jak přispíváme?

Po celý měsíc listopad budou z každého nákupu na naší prodejně AD Sport odebrány 2% z celkové částky nakoupeného zboží. Ty pak budou poslány na účet Nadačního fondu Muži proti rakovině, který finanční pomoc využije v projektu MOVEMBER. http://www.muziprotirakovine.cz/movember

Rádi byste se podíleli více?

Budeme rádi. Je potřeba podotknout, že čím více nakoupíte, tím více přispějete. Je ale určitě ještě možnost přispět na konto nadace přímo a to zasláním libovolné částky na bankovní účet.

Veřejná sbírka: 2600575376/2010
Sem prosím posílejte příspěvky v případě, že nechcete darovací smlouvu, ale jen potvrzení o daru do daní. Více info !zde! 

Pánové, nezapomínejte, že Listopad je tady. 1.11.2017 hladce oholit, namyslet výsledný vzhled a pak už jen pěstovat.

 

Podělte se o svou novou image! Ten nejvíc MO knírek vyhrává.

Jak na to?

Stačí nám v průběhu měsíce poslat Vaši fotku s knírkem na mail [email protected] nebo ji umístit na sociální sítě pod hashtagem #kniratyadsport a my na začátku prosince vylosujeme jednoho z Vás, který získá poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup ať už na prodejně AD Sport nebo na www.adsport.cz.

Další články