BF21_DD_FB-CZ

Daily Deals

Pokud se Vám nechce čekat na ten pravý BLACK FRIDAY, nezoufejte, připravili jsme si pro Vás slevy BLACK FRIDAY - DAILY DEALS! Každý den, po sobě následujících 9 dní, zlevníme jeden z těchto produktů na speciální zvýhodněnou cenu - nepromeškejte jedinečnou šanci na výhodné nákupy. Akce platí na každý produkt pouze 24h hodin.

Ponožky Nike 3PPK VALUE NO SHOW (3 PAIR)

Sobota 20. listopadu

- 40 %

Dnes začněme hned s něčím trošku praktičtějším. S něčím, čeho není nikdy dost. Pro tento dnešní den si můžete nakoupit PONOŽKY značky Nike. 3 páry za zvýhodněnou cenu balení. Jsou opravdu pohodlné, můžete je nosit každý den a hodí se ke všemu. Po celý sobotní den je můžete nakoupit se slevou až 40%. 

Neděle 21. listopadu

- 35 %

V Daily Dealu pro tento den můžete získat oblíbený batoh Nike HERRITAGE se slevou - 35% a to po celou neděli. Je to prostorný batoh s velkým úložným prostorem, který se skvěle hodí na cestování nebo na běžné nošení – třeba do školy nebo do města.

Pondělí 22. listopadu

- 40 %

 Další den, další denní nabídka. Na pondělí jsme si pro Vás připravili tento deal - legíny s logem Nike. Jsou skvělými doplňky do posilovny nebo na běhání. Po celé pondělí  je můžete koupit až do půlnoci se slevou 40 %.

Nazouváky Vans MN LA COSTA SLIDE-ON CHECKERBOARD

Úterý 23. listopadu

- 33 %

Pro milovníky volného času máme tyto nazouváky! Potřebujete nové pantofle? Do práce, školy nebo na zahradu? Jsme tu pro Vás! Vyzkoušejte tyto Vansy s výrazným šachovnicovým designem - po celé úterý ve speciální nabídce se slevou - 33%.

Středa 24. listopadu

- 33 %

Daily Deal pro středu – pohodlna, minimalistická a cool. Tato slova popisují tuto Nike  mikinu. Můžete ji nosit doma, ven s přáteli, nebo když jdete do posilovny. Tato mikina je vhodná pro každou situaci - pořiďte si jednu pro sebe. Po celou středu ve speciální nabídce -33%.

Čtvrtek 25. listopadu

- 45 %

Čtvrtek je velký den - do našich Daily Deals jsme  zařadili tyto běžecké boty Asics - Glideride 2. Nezáleží na tom, zda jste začátečník nebo profesionál - tyto vám pomohou zlepšit svou techniku běhu. Technologie FLYTEFOAM ve spolupráci s FLYTEFOAM PROPEL tlumí nárazy, poskytuje měkký dopad s citlivější odezvou a urychluje odrazovou fázi běžeckého kroku. Ve čtvrtek je můžete koupit se speciální cenou a slevou -45%.

Pátek 26. listopadu

- 38 %

Je tu pátek a s ním další Daily Deal! Pro dnešek jsou ve -38% slevě tyto klasické legíny Nike, které jsou pohodlné ať už jste doma, nebo v posilovně.

Sobota 27. listopadu

- 33 %

Začněte víkend s touto sportovní taškou Nike. Je dostatečně velká na to, aby se dala použít na cokoliv. Od tréninku až po víkendový výlet – velký úložný prostor pro všechny potřebné věci. Dnes se -33% slevou.

Neděle 28. listopadu

- 38 %

Jako poslední Daily Deal pro vás máme klasické bílé ponožky Nike, které jsou vhodné pro nošení každý den.