Nakupujte se slevou až 70 % - Black Friday 2021 je tu!

Oblíbený svátek nakupování je za dveřmi – BLACK FRIDAY! Máme pro Vás připraveny tisíce produktů se slevami až 70 %. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost, kdy nakoupíte sportovní vybavení za skvělé ceny. Ať už pro sebe, nebo pro své blízké – Vánoce jsou za rohem, tak buďte připraveni!

2461

Daily deals

Stejně jako loni, tak i letos pro Vás máme připravené speciální denní nabídky – oblíbené produkty, které nakoupíte za bezva cenu. Od soboty 20. listopadu do neděle 25. listopadu bude každý den zlevněn jeden speciální produkt, který jen tak ve slevě nenajdete.

cz daily deals

Black Friday

A celý tento slevový týden završíme opravdovým BLACK FRIDAYem! V pátek 26. listopadu začínají platit slevy! Nakoupit tedy můžete se slevou až 70 % v rámci naší sekce Black Friday. Vše on-line, bezpečně a bez zbytečných front. Pro ochutnávku jsme již sekci Black Friday spustili a již nyní jí začínáme plnit slevami, ale rozhodně se přijďte podívat i v pátek 26. listopadu – uvidíte všechny produkty se slevami.

Vybrali jste nevhodný dárek, nebo špatnou velikost? Nevadí!

V rámci vánoční sezóny jsme pro Vás připravili další speciální akci – veškeré zboží, které zakoupíte od 1. listopadu do Vánoc, můžete vrátit nebo vyměnit až do konce ledna. Takže pokud pro své blízké vyberete nevhodný, nebo nepadnoucí dárek, můžete jej vyměnit či vrátit ještě celý leden.

Pokud jste od listopadu nakoupili na prodejně dárek pro své blízké, můžete zboží vyměnit až do 7. ledna 2022 – namísto klasických 7 dní od nákupu. A to se vyplatí!

2459