Batohy Aevor

Novinka 12.9.2019

Nově na našem eshopu můžete nakoupit produkty německé značky Aevor, která je výrobcem batohů a tašek. Kromě kvalitních výrobků s moderním designem si také zakládají na ekologii, jejich produkty jsou částečně vyrobeny z recyklovaných materiálů a všechny jsou vegan friendly.

Vybrat si můžete z pěti tvarů a opravdu různorodých barev:

HIPBAG

Maličká ledvinka s objemem 1l je vhodná na příležitosti, kdy nepotřebujete příliš úložného prostoru, tato ledvinka se totiž nese v duchu - klíče, mobil, peněženka, více věcí se do ní nevejde. Její přidanou hodnotou je odolnost proti vodě.

Ledvinku můžete zakoupit zde.

SHOULDERBAG

Již podle názvu asi tušíte, že SHOULDERBAG je uzpůsobena podle moderních trendů k nošení přes rameno. Oproti předchozí HIPBAG je tato ledvinka o něco větší. Díky jejímu objemu 3 l se do ní vejde více věcí. Stejně jako předchozí ledvinka, i tato je voděodolná.

Ledvinku můžete zakoupit zde.

DAY PACK

Batoh pro každodenní nošení, který se díky nastavitelnému vršku dá zvětšit z 18 na 28 l, se skládá z rafinovaného systému kapes. Samozřejmostí je polstrovaná kapsa na 15” notebook, do které se dostanete, aniž byste museli otevírat hlavní prostor. Všechny kapsy můžete vidět na videu. Stejně jako předchozí modely je vodoodpudivý.

Batoh můžete zakoupit zde.

TRIP PACK

Právě na výlety se hodí tento typ batohu. Z objemu 26 l se dá zvětšit na 33 l pomocí srolovatelného vršku. Pokud plánujete letět letadlem, určitě si jej můžete vzít s sebou na palubu, splňuje totiž velikost kabinového zavazadla. Má také kapsu na 15” notebook.

Batoh můžete zakoupit zde.

TRAVEL PACK

Turistický batoh s městským designem vám dopřeje tolik prostoru, kolik si budete přát. Z původní velikosti 38 l se dá zvětšit až na 42 l. Vzadu se nachází samostatná kapsa na 15” notebook. I napříč jeho velkým rozměrům splňuje velikost kabinového zavazadla, takže si jej směle můžete vzít i do letadla.

Batoh můžete zakoupit zde.

Další články