adidas SOLAR

Novinka 6.8.2018

Představujeme žhavou novinku roku 2018 v běžecké obuvi od společnosti adidas, a to řadu SOLAR. 

Dovolujeme si Vám představit novou řadu běžecké obuvi, která se vyznačuje velkou řadou technologii a vychytávek, které Vám pomohou snadněji dosahovat vašich cílů. Tato řada prakticky nahrazuje řadu SUPERNOVA. Nová běžecká obuv byla navržená s ohledem na stabilitu, maximální pohodlí a aktivní odpružení.

Řada SOLAR je tvořená těmito modely: SOLARBOOST; SOLARGLIDE; SOLARDRIVE

Solarboost

SOLARBOOST

Běžecká bota tvořená vysoce flexibilním bezešvým materiálem TECHFIT využívá kosmické technologie, a to konkrétně Tailored Fibre Placement (TFP, česky bychom řekli asi „na míru umístěná vlákna“). Technologie nám dovoluje ovlivňovat výkonnost každého milimetru běžecké boty. Příze se proměňuje v přímý přínos pro běžce a zároveň je redukován odpad při výrobě. Prodyšnost svršku obuvi je na velmi vysoké úrovni. Tvarovaný opatek Fitcouter přirozeně obemkne patu a tím ji dokonale chrání a zároveň i pohodlně usadí. Výborné odpružení obuvi zajišťuje jedinečná technologie boost™ , která se drží zásady, čím víc energie vydáš, tím více dostaneš nazpět.  To má pozitivní efekt zejména při běhu na tvrdém povrchu jako asfalt, kostky či zámková dlažba. TORSION® System umožňuje plynulý přechod při dopadu na střed chodidla a následně odraz ze špičky. Dá se tedy říci, že bota je ideální na dlouhé závody a běhy jako jsou půlmaraton a maraton.

Solarglide

SOLARGLIDE

Model se vyznačuje příjemným odpružením, které skvěle vyhoví požadavkům běžce na dlouhé tratě. 

Spojení aktivního odpružení a pružné podešve nabízí stabilitu běžeckého kroku a pohodlí. Prodyšný svršek ze síťoviny a je strečový, takže se přizpůsobí přirozenému tvaru nohy a vhodně ji zpevní. Technologie Solar Propulsion Rail zpevňuje a směruje nohu, zatímco stabilizační prvek TORSION® System umožňuje přirozený torzní pohyb nohy během zatížení a současně chrání před poraněním nártu. Opatek Fitcounter zaručí, že Vám obuv pohodlně padne.

Solardrive

SOLARDRIVE

SOLARDRIVE to je flexibilita, prodyšnost a pohodlí. Prodyšný svršek ze síťoviny se dokonale přizpůsobí každému pohybu nohy a zajistí tak skvělé zpevnění. Díky odpružení, které zajišťuje podešev boost™je zaručeno, že veškerá energie, kterou do pohybu dáte Vám bude vrácena zpět. Solar Propulsion Rail je lehká a symetrická konstrukce, která spolupracuje s technologii boost™ a prohlubuje stabilitu a pohodlí. Tvarovaný opatek Fitcounter nabízí přirozené obemknutí paty a zajistí optimální pohyb v oblasti Achilovy šlachy. 

Inovativní technologie STABLEFRAME nahrazuje u běžecké obuvi značky adidas technologii PRO-MODERATOR. Díky tomuto komponentu běžci našlapují zdravěji a šetři tak své klouby. STABLEFRAME je zároveň vyroben z velmi odolného materiálu a prodlužuje tak životnost obuvi.

 

Už teď víme, že řada SOLAR je velmi povedenou řadou běžeckých bot značky adidas. Je jisté, že si mezi běžci najde spoustu příznivců.

A na závěr si dovolíme tip, jak tuto žhavou novinku doladit k dokonalosti. V naší nabídce legín a triček najdete spoustu modelů, které Vám k běžeckým botám skvěle sednou.

Naše tipy: Dámské funkční tričko adidas, Dámská podprsenka adidas, Dámské kompresní legíny adidas, Pánské funkční tričko adidas, Pánské kompresní legíny adidas

tipy

Další články