adidas představuje kolekci READY

Novinka 22.4.2020

Nová multi-sportovní kolekce, která využívá reakční syntetické materiály a intuitivní design, který pomáhat sportovci k jeho výkonům, bez ohledu na počasí. S celosvětovým nárůstem outdoorových sportů a tréninků umožňuje READY sportovcům využít všechny jeho schopnosti a zároveň jej zbaví veškerého rozptylování včetně povětrnostních podmínek jako je vítr nebo déšť.

Technologie READY s materiálem HEAT.RDY měla být podrobena zkoušce během Olympíjských her, které byly tento rok buhužel zrušeny. Tuto řadu v národních barvách měl oblékat například národní tým Velké Británie, tým Německa , tým Etiopie a tým Maďarska. 

Oblečení READY používá inteligentní systém vrstvení, který umožňuje sportovcům odvádět jejich výkony nehledě na sezónní podmínky. Modulární sportovní oblečení, které se zaměřuje na sezónní potřeby,možné  nosit společně, aniž by se oblečení nějak mačkalo a perfektně vám sedne a tím vám umožňuje maximální pohyb, pohodlí a také vás udrží v suchu.

Američtí atleti Noah Lyles a Jazmin Sawyers oblékají HEAT.RDY

 

Navržené produkty pro různé formy pohybu, kombinují nejnovější pokroky v oblasti sportovního oblečení adidas a spojuje týmy designérů napříč každou sportovní kategorií. Od běžeckých a tréninkových kraťasů a triček po funkční mikiny a bundy, kolekce obsahuje čtyři technologické systémy, které podporují výkonsportovce v náročných podmínkách:

První kousky kolekce HEAT.RDY byl uveden do prodeje od 16. března 2020 v obchodech adidas po celém světě spolu s COLD.RDY, WIND.RDY a RAIN.RDY, na které se můžete těšit na podzim a v zimě 2020.

Několik novinek pro vás máme už dnes. adidas RDY.

 

Další články