adidas ADIZERO ADIOS 6

Německý výrobce sportovního vybavení a obuvi nedávno představil nástupce modelu ADIZERO ADIOS 5. Novinka ze střední třídy nese stejné jméno s tím rozdílem, že číslici 5 nahradila šestka. V tomto článku bychom Vám chtěli blíže představit nové ADIZERO ADIOS 6.

Běžecké boty adidas ADIZERO ADIOS 6 jsou silniční tempová obuv s neutrálním došlapem stavěná na rychlost. Jednovrstvý svršek ze síťoviny je tak lehký, že jej při běhu skoro ani neucítíte. Až 50% jeho materiálů tvoří funkční recykláty Primegreen, zbytek připadá na textilní výplň s podšívkou uvnitř. Nízkou hmotností se vyznačuje rovněž mezipodešev s odpružením Lightstrike PRO. Jde o superlehký materiál, upravený ethylenvinylacetát (EVA) s nízkou hustotou 0,16 g / cm³ a s vyšším obsahem vzduchu. To slibuje větší návratnost energie, než má standardní EVA, což znamená lepší dynamiku pohybu vpřed. Jejich doménou jsou svižné úseky kratšího charakteru někde na dráze nebo na silnici.

Podrážka Continental™ platí za nejlepší řešení adidas co se přilnavosti a krátké doby kontaktu se zemí týče. Podešev Continental s optimalizovaným profilem se pyšní prvotřídní přilnavostí jak na suchém, tak zejména na mokrém povrchu díky spolupráci s odborníky ze stejnojmenné firmy vyrábějící pneumatiky a jejich znalostem. Ve srovnání s hlavními konkurenčními modely dosahují Adios 6 hodnot přilnavosti až o 32 % větších, a to už je dost. Adidas ADIZERO ADIOS 6 jsou tempové boty stvořené na rychlý dynamický běh a sáhne po nich každý, kdo chce být v cíli jako první.