AD Sport na SPORT LIFE!

Novinka 4.11.2019

SPORT Life!

Veletrh SPORT Life konající se v termínu koná 8. – 10. 11. 2019 na Brněnském výstavišti Vám představí desítky sportovních a zábavných aktivit pro celou rodinu.

Letos se na veletrhu SPORT Life! můžete těšit i na náš stánek. Najdete nás v pavilonu A2, ve kterém bude zároveň probíhat i MČR v Parkour

Ptáte se co to ten parkur vlastně je? Nabídneme Vám výstižný popis: „Parkour je metoda tréninku, která nám umožňuje překonávat překážky v městském i přírodním terénu.“ David Belle.

Při Mistrovství ČR v parkouru se bude soutěžit ve dvou disciplínách - Speed-run a Freestyle.

Při Speed-runu se parkurista snaží překonat připravení překážky v co nejkratším čase.

Co se týče Freestylu, při něm se hodnotí provedení runu, plynulost a průběh skladba triků a obtížnost jednotlivých triků.

Mimo jiné zde budou zastoupeny sporty jako Street dance, Acroyóga, DeepWORK, Biketrial, Funkční trénink a jiné, které jsme my s naším portfoliem připraveni podpořit.

Přijďte si i vy užít si super den s celou rodinou a nakoupit si oblečení a sportovní vybavení za speciální ceny. Těšit se můžete na značky jako Nike, Reebok, Vans, New Era, Asics a jiné.

Mimo speciální akce pro zvýhodněný nákup máme pro Vás připraven i víkendový program se soutěžemi. Přímo na stánku bude nachystán veslovací trenažér Concept2, na kterém si budete moct vyzkoušet testovací pár obuvi od značky Reebok - NANO 9.0. A aby toho nebylo málo, v plánu je také soutěž o hodnotné ceny a dárkové poukazy.

Ať už jste sportovec nebo si ujíždíte na streetwear módě u nás si přijdete na své.

Stánek pro Vás otevíráme už v pátek 8. listopadu v 09:00 hodin v pavilonu A2.

Přidejte se k naší události na facebooku a buďte v obraze co chystáme!

Další články