adidas UltraBoost 21

Představení topmodelu adidas UltraBoost

UltraBoost 21 je označení nové generace prémiových běžeckých bot od adidas, historicky nejúspěšnější modelové řady této značky. Síťovinový bezešvý svršek spolu s textilní podšívkou obepíná Vaše chodidlo. Pomocí technologie Primeknit se vytvaruje přesně podle něj. Je tím dosažena prodyšnost s optimální ventilací. Nový Torsion System zvyšuje tuhost až o 15 %, což zmenšuje ohebnost přední části boty. To se projeví na dynamičtějším běhu.

Proč byste měli vsadit na UltraBoosty?

adidas UltraBoost 21 jsou boty s nesmírnou návratností energie. Mezipodešev s implementovanou technologií Boost je složena z tisíců drobných částic. Tyto unikátní kapsle vyrobené z termoplastického polyuretanu (TPU) vytváří nejměkčí a nejpropracovanější tlumení, jaké adidas doposud vytvořil. Oproti předchůdci, modelu UltraBoost 20, jejich počet vzrostl o 6 %. Oproti standardní pěnové podešvi z EVA (Ethylen Vinyl Acetate), která při nízkých teplotách tuhne a při vysokých zase naopak ztrácí pevnost, je podešev Boost mnohem odolnější vůči teplotním změnám. Poskytuje tak větší energetickou návratnost než jakékoli jiné pěnové odpružení užívané na trhu s běžeckou obuví. To vše podtrhuje technologie Continental, která utlumí i ten sebemenší náraz a zajišťuje opravdu mimořádný komfort při nošení.

Nejen pohodlné, ale i udržitelné

Díky až 75% zastoupení materiálů pod souhrnným označením Primeblue, což je funkční příze obsahující Parley Ocean Plastic®, který se vytváří z recyklovaného odpadu z pláží a pobřeží, tedy z plastů zachycených před proniknutím do oceánu. adidas UltraBoost 21 jsou tak šetrné k životnímu prostředí.