První pohled na Asics GEL-NIMBUS 23

Dnes se podíváme na zoubek novým běžeckým botám od japonské značky Asics. Jedná se o novou řadu velmi oblíbeného modelu GEL-NIMBUS 23. Tyto boty patří k absolutní špičce mezi běžeckými top modely.

Jak už jsme zvyklí, tak se jedná o botu silniční a objemovou, to znamená, že je velmi vhodná na běžecké tréninky a běhání dlouhých vzdáleností, jelikož její technologie chrání vaše klouby. Dále je to bota s neutrálním došlapem, velkou návratností energie a úžasným tlumením nárazů.

No ale co nás čeká nového u GEL-NIMBUS 23?

-       Tak třeba část boty TRUSSTIC™, která zabraňuje předčasné deformaci boty. Ve střední části mezipodešve je v novém modelu předělána tak, aby více seděla chodidlu běžce s neutrálním došlapem.

-       Svršek prodělal také pár změn, a to třeba že je z nových měkčích materiálů pro větší pohodlí a ve střední části je nový panel, který po utažení krásně obejme chodidlo.

-       Máme tady pozměněné složení části mezipodešve GE™, která výrazně zvyšuje komfort při dopadu.

-       OrthoLite™ X-55 je nová stélka, která běžci poskytuje větší pohodlí při běhu.

-       3D SPACE CONSTRUCTION™ je inovativní technologie mezipodešve boty, která běžci pomáhá využívat ostatní technologie boty na maximum.

Suma sumárum. Je to skvělá bota, která respektuje běžce a pomáhá jim dosahovat výborných výsledků bez výrazných zdravotních potíží.

Pokud se pro tuto botu rozhodnete, tak určitě neuděláte chybu a vaše klouby společně se svaly vám poděkují, že se o ně staráte.